Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Detachering, Interim en ZZP

Het gebeurt vaak genoeg dat er wegens ziekte, zwangerschapsverlof of andere redenen tijdelijke krachten gewenst zijn. Door via FarmaSel een kandidaat te detacheren kan een bedrijf zonder allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen.

Interim Professionals zijn afgestudeerde Hbo-ers en Academici die als 'high potentials" zijn geselecteerd. In een goed gesturctureerd loopbaan begeleidingstraject coördineerd en verzorgt FarmaSel voor haar Interim Professionals alle ondersteuning, taylormade en individueel op het gebied van Personal Coaching, opleiding en training om zodoende tot een optimale ontplooiing te komen van aanwezige competenties.

Bedrijven kunnen deze high potentials voor korte of langere tijd inlenen om op deze wijde de behoefte aan 'toppers' te kunnen invullen. met dit concept biedt FarmaSel voor kandidaten brede carrièrekansen binnen de totale farmaceutische markt.

Je vindt via de link hieronder alle vacatures waarop FarmaSel jou als kandidaat kan detacheren of als Interim Perofessional kan inzetten voor een bepaalde periode. Zit er iets voor je bij? Laat het ons weten en we gaan graag het gesprek met je aan.

Vacatures voor detachering, Interim en ZPP functies Medical & Clinical

Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Volg FarmaSel op:
Facebook Twitter LinkedIn RSS feed
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.