Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Sales farma & Marketing farma

Heb je een HBO- of WO-achtergrond en ben je op zoek naar een boeiende commerciële functie binnen de healthcare industry? Neem contact met ons op voor een afspraak!

De farmaceutische / medische industrie verandert. Buitendiensten van pharmaceuticals krimpen omdat de omgeving verandert. Dat betekent echter niet dat er geen commerciële vacatures meer zijn. Wél dat de invulling van die vacatures anders wordt. Dus zoeken we mensen met een visie. Mensen die kennis hebben van het product dat ze verkopen, maar daarnaast ook van hoe de healthcare industry in elkaar steekt. Die op creatieve wijze buiten de gebaande paden gaan om interesse te wekken voor hun product. Die willen verkopen, maar wel op een manier die bij deze tijd past.

Ben je starter of gewoon toe aan een volgende stap? Wil je een vast, gedetacheerd/outsourcing of interim dienstverband? Wij begeleiden je graag in het beginnen of vervolgen van je carrière.

Neem contact met ons op!

Solliciteer direct op een  sales vacature farma of marketing vacature farma of schijf je open in. Bel voor meer informatie FarmaSel 020 - 311 87 70 of e-mail naar  Cees van de Kraats (c.vd.kraats@farmasel.nl )
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Volg FarmaSel op:
Facebook Twitter LinkedIn RSS feed
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.