Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Cees vd Kraats
Health Care Consultant

Sacha Goossens
Health Care consultant
Sacha Goossens
Health Care consultant

Cees vd Kraats
Health Care Consultant 

Leeromgeving
Vul je persoonlijke inlog gegevens in om bij de opleidingen te komen

Opdrachtgevers

client
Farmasel BV

Farmasel BV

FarmaSel staat voor recruitment with a view. Al meer dan vijftien jaar werven en selecteren we hoogopgeleide kandidaten voor functies binnen de healthcare industry. Ons team bestaat uit tien enthousiaste medewerkers met vaak zelf een (para)medisch-wetenschappelijke of commerciële achtergrond. Met die ervaring en onze uitgebreide contacten met bedrijven uit deze branche weten we als geen ander wat er speelt. En zijn we vanzelfsprekend op de hoogte van de interessantste vacatures. We denken altijd met je mee. Niet alleen over welke vacature jou het beste past, maar ook welk soort bedrijf of dienstverband – flex, vast of interim. Of ben je misschien toe aan een nieuwe stap in je carrière maar weet je niet welke richting je op wilt? We gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bekijken. Samen met jou kijken we welke oplossing we jou kunnen bieden. Ervaren, realistisch en toegankelijk, met gevoel en oog voor dé match tussen jou en de baan die jou op het lijf geschreven is. FarmaSel helpt je verder. Bij elke stap in je carrière.
3M Nederland BV

3M Nederland BV

FarmaSel bemiddelt voor vacatures bij 3M. 3M is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 50.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt voor uiteenlopende sectoren. Innovaties, mede ontstaan uit combinaties van 45 technologieplatforms, bieden praktische oplossingen voor organisaties en consumenten. Deze vernieuwingen zijn al jaren van cruciaal belang voor het succes en voortbestaan van het bedrijf. Zij blijven innoveren en nieuwe producten creëren. Jaarlijks investeren zij wereldwijd ruim 1 miljard dollar in onze R&D afdeling.
Actelion Pharmaceuticals Nederland B.V.

Actelion Pharmaceuticals Nederland B.V.

FarmaSel bemiddelt voor vacatures bij Actelion Pharmaceuticals Nederland B.V. Actelion is een biofarmaceutisch bedrijf dat medicijnen ontdekt, ontwikkelt en op de markt brengt die onopgeloste medische problemen aanpakken. Actelion stelt zich tot doel om een gestage stroom van nieuwe producten te ontdekken of in licentie te nemen, op basis van klein-moleculaire stoffen ("small molecules") die de eerste in hun klasse zijn. Actelion richt zich hierbij op innovatieve behandelingen voor medische behoeften die nog verre van vervuld zijn. De nieuwe geneesmiddelen van Actelion kunnen voor de patiënten therapeutische winst betekenen en de maatschappij in haar geheel economisch voordeel bieden. Actelion heeft dochterondernemingen met marketing en verkoop in 22 landen, die wereldwijd alle belangrijke farmaceutische markten dekken. In Woerden werken zo’n dertig enthousiaste professionals aan de verdere groei van Actelion in Nederland.
Alcon

Alcon

FarmaSel bemmidelt voor vacatures bij Alcon Nederland. Alcon Nederland werd in 1983 opgericht en omvat een kantoor en magazijn. Gecombineerd, bezetten de Nederlandse faciliteiten ongeveer 557 vierkante meter (6000 vierkante meter) waar meer dan 50 Alcon medewerkers zich wijden aan verkoop en marketing van een volledige reeks van oogheelkundige chirurgische apparatuur en benodigdheden, farmaceutische producten en oogheelkundige producten. Alcon Nederland artsenbezoekers concentreren zich op de verkoop van producten uit alle drie divisies-chirurgische, farmaceutische en oogheelkundige zorg – en werken nauw samen met de verschillende afdelingen voor het verstrekken van het hoogste niveau van dienstverlening.
ALK-Abelló B.V.

ALK-Abelló B.V.

ALK is een op research gebaseerde innovatieve bio-farmaceutische onderneming en is wereldwijd marktleider op het gebied van specifieke immunotherapie. Sinds haar oprichting in 1923, heeft ALK in 80 jaar een schat aan ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van de diagnostiek en behandeling van allergieën. ALK is een op research gebaseerde innovatieve bio-farmaceutische onderneming en is wereldwijd marktleider op het gebied van specifieke immunotherapie. Sinds haar oprichting in 1923, heeft ALK-Abelló in 80 jaar een schat aan ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van de diagnostiek en behandeling van allergieën. De geneesmiddelen die door ALK worden ontwikkeld en gefabriceerd richten zich op de onderliggende oorzaak van allergie. Dit heeft als resultaat dat het lange termijn effect -een significante vermindering van allergische klachten en het voorkomen van een verdere progressie van de ziekte- gewaarborgd is. ALK heeft wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers in dienst, met eigen vestigingen en aangesloten distributeurs in o.a. Nederland, Oostenrijk, China, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor en de belangrijkste research faciliteiten zijn gevestigd in Hørsholm, Denemarken.
Amgen B.V.

Amgen B.V.

FarmaSel bemidelt voor vacatures bij Amgen. Amgen, een pionier in biotechnologie, ontdekt, ontwikkelt en levert vernieuwende therapeutische producten voor mensen. Onze geneesmiddelen hebben miljoenen patiënten geholpen in hun strijd tegen kanker, nieraandoeningen, reumatoïde artritis en andere ernstige ziekten. Amgen zet zich als organisatie in voor de verbetering van de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld en bevordert een inclusieve werkomgeving voor haar divers, gedreven en zeer bekwaam personeel: mensen die elkaar respecteren, maar intens wedijveren om te winnen. Samen beleven wij de Amgen-waarden, terwijl wij continu werken aan baanbrekende wetenschap om patiënten van dienst te zijn.
Astra Zeneca

Astra Zeneca

AstraZeneca is één van de grootste farmaceutische bedrijven in de wereld met een omzet van $ 33 miljard in 2010. AstraZeneca houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing van recept-geneesmiddelen en het leveren van services in de gezondheidszorg. Therapeutische gebieden AstraZeneca levert geneesmiddelen en verricht onderzoek op de volgende therapeutische gebieden:kanker (oncologie), hart en bloedvaten (cardiovasculair), maag en darmen (gastro-enterologie), luchtwegen (respiratoir) en centraal zenuwstelsel (neuroscience). AstraZeneca heeft een goed gevulde pijplijn, ook door recente overnames van toonaangevende biotechnologische bedrijven. Van molecuul tot medicijn Informatie over de ontwikkeling van "molecuul tot medicijn" vindt u op de site van Nefarma, de Nederlandse Vereniging van de Research-georiënteerde Farmaceutische Industrie, waarvan AstraZeneca lid is. Het ontwikkelen van een nieuw medicijn is een lang en complex proces, waarin tijd, geld en toegewijde medewerkers een zeer belangrijke rol in spelen. Hier kun je het proces van het ontwikkelen van een nieuw medicijn dat substantieel bijdraagt aan de kwaliteit van leven in de gezondheidszorg stapsgewijze volgen.
Bayer B.V.

Bayer B.V.

Bayer is een op innovatie en groei gerichte multinational. De kernactiviteiten van de drie subgroepen Bayer HealthCare, Bayer CropScience en Bayer MaterialScience richten zich op het gebied van gezondheid, voeding en hoogwaardige materialen.
Bayer HealthCare

Bayer HealthCare

Bayer is een op innovatie en groei gerichte multinational. De kernactiviteiten van de drie subgroepen Bayer HealthCare, Bayer CropScience en Bayer MaterialScience richten zich op het gebied van gezondheid, voeding en hoogwaardige materialen.
Boehringer Ingelheim B.V.

Boehringer Ingelheim B.V.

Boehringer Ingelheim is een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe geneesmiddelen die bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van mens en dier.
Chiesi Pharmaceuticals B.V.

Chiesi Pharmaceuticals B.V.

Chiesi is een farmaceutisch bedrijf dat de ogen wijd open heeft voor ontwikkelingen die zich bij patiënten en bij alle belanghebbenden binnen de gezondheidszorg voordoen. De onderneming kiest daarin zijn eigen koers. Als internationale, private farmaceutische onderneming met stevige Italiaanse wortels brengt Chiesi een aantal bijzondere kwaliteiten samen. Het is een onderneming waarin persoonlijke aandacht voor medewerkers en patiënten centraal staat. Waarin de bestuurders dicht bij de praktijk staan van arts en patiënt. Waarin medewerkers worden gestimuleerd initiatief te tonen en hun expertise ten volle te benutten. Chiesi is een organisatie met een sterke passie, ondernemingszin en toewijding. En waarin medewerkers een duidelijke centrale drijfveer gemeen hebben: de wens om de beste zorg voor patiënten te leveren. Met specifieke geneesmiddelen voor de behandeling van specifieke ziektegebieden. Chiesi Pharmaceuticals BV Nederland Chiesi is gespecialiseerd in geneesmiddelen op het gebied van longziekten. Binnen Chiesi Nederland bestaan twee verschillende afdelingen, namelijk General Care en Special Care. General Care houdt zich bezig met medicamenteuze behandeling op het gebied van astma en COPD. Bij Special Care ligt de focus op Cystic Fibrosis ofwel taaislijmziekte en Respiratoire Distress Syndroom bij vroeggeborenen (neonatologie). Chiesi is in Nederland een bescheiden, maar groeiende marktpartij. De onderneming is in Nederland vertegenwoordigd met ruim veertig medewerkers voor de ondersteuning van de geneesmiddelen die op de markt zijn. Vanuit Rijswijk worden alle medische, marketing en verkoopactiviteiten van Chiesi in Nederland gecoördineerd.
Daiichi-Sankyo Pharma Nederland BV

Daiichi-Sankyo Pharma Nederland BV

FarmaSel bemiddelt voor vacatures bij Daiichi Sankyo Nederland. Daiichi Sankyo Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Daiichi Sankyo Co. Ltd., een toonaangevende internationale farmaceutische onderneming, die in 2005 ontstond door een fusie van Sankyo Co. Ltd. (bekend van onder meer pravastatine, voor de behandeling van hypercholesterolemie) en Daiichi Co. Ltd. (bekend van onder meer levofloxacine, een antibioticum uit de groep van fluorchinolonen). Uit deze samensmelting is de op één na grootste farmaceutische onderneming van Japan ontstaan. Met een wereldwijde jaaromzet van ongeveer 6 miljard US$ behoort Daiichi Sankyo tot de twintig grootste farmaceutische ondernemingen van de wereld. De ‘pipeline’ van Daiichi Sankyo is goed gevuld, divers en veelbelovend. Daiichi Sankyo ontwikkelt geneesmiddelen die de potentie hebben ‘first in class’ of ‘best in class’ te worden. Het internationale hoofdkantoor van Daiichi Sankyo bevindt zich in Tokyo, Japan, en het Europese in München, Duitsland. Behalve in Japan en Europa heeft Daiichi Sankyo, ook een vestiging in U.S.A. De Nederlandse vestiging van Daiichi Sankyo bevindt zich in Zwanenburg en heeft antistolling, hypertensie en osteoporose als focus (EFIENT®, OLMETEC®, OLMETEC® HCTZ, SEVIKAR® en EVISTA®). Het plan voor de komende vijf jaar kent veel dynamiek, onder meer op het terrein van oncologie. Ook behoort uitbreiding van het productenpakket door middel van samenwerkingsverbanden en/of overnames tot de reële mogelijkheden. Uiteraard gaan deze ontwikkelingen gepaard met versterking van de Nederlandse en Europese organisatie.
EuroCept B.V.

EuroCept B.V.

De Eurocept Group is een sterk groeiend farmaceutisch bedrijf met internationale aspiraties, gevestigd in 't Gooi. In een prettige informele werksfeer bouwen wij samen aan de groei van de Eurocept Group. Samen leveren wij geneesmiddelen, medische technologie en zorgdiensten op maat voor patiënt, arts en apotheek. Alles onder één dak. Een uniek concept van een uniek bedrijf.
Fresenius Medical Care Nederland BV

Fresenius Medical Care Nederland BV

Freseniu Medical Care the world's largest integrated provider of products and services for individuals undergoing dialysis because of chronic kidney failure, a condition that affects more than 2 million individuals worldwide. With innovative dialysis products and therapies we define highest standards for the treatment of patients with chronic kidney failure.
GlaxoSmithKline B.V.

GlaxoSmithKline B.V.

GlaxoSmithKline (GSK) werkt samen met drie vooraanstaande maatschappelijke organisaties om het tekort aan eerstelijns zorgverleners in ontwikkelingslanden op te vangen. GSK herinvesteert 20% van de winst uit ontwikkelingslanden in projecten ter verbetering van de infrastructuur van de gezondheidszorg in die landen.
Grünenthal B.V.

Grünenthal B.V.

Grünenthal streeft er wereldwijd naar de partner van keus te zijn op het gebied van pijnbestrijding. De komende jaren zal Grünenthal nog zeker drie nieuwe pijnproducten introduceren. Wij zijn geïnteresseerd in toegewijde collega's die bereid zijn te helpen om deze doelen te bereiken.
Hero Nederland BV

Hero Nederland BV

Hero is op veel manieren een bijzonder bedrijf. Zo zijn bij Hero Nederland in Breda alle facetten van een moderne food-onderneming te vinden. Van productie en logistiek tot marketing, sales, finance, IT, HR en inkoop. Op deze afdelingen liggen mogelijkheden voor nieuwe medewerkers op alle niveaus. Hero Nederland Hero staat bekend als een innovatief merk. De mensen achter het merk zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, gezonde en lekkere fruitproducten. Daarnaast is ontwikkel- en productiesnelheid een voortdurende uitdaging bij Hero, met een sterke focus op efficiency en kostenbeheersing. Onze moderne productie en ons goed ontwikkelde commerciële apparaat bieden alle kansen voor groei. Mensen met een ondernemersgeest gedijen in onze organisatie dan ook uitstekend. Je krijgt bij Hero Nederland alle gelegenheid om mooie dingen tot stand te brengen, waarbij overigens ook de ontwikkeling van je expertise alle aandacht krijgt. Voel jij je aangetrokken door onze passie voor fruit en innovatie? Dan kan Hero Nederland wel eens de ideale volgende carrièrestap voor je zijn. Friso Kindervoeding Hero is in een groot aantal landen binnen en buiten Europa een topspeler op het gebied van Kindervoeding. De acquisitie van Friso Kindervoeding door Hero Nederland in 2007 past in het streven om ook in ons land flink aan de weg te timmeren met kindervoeding.
Janssen-Cilag

Janssen-Cilag

Janssen is een onderdeel van Johnson & Johnson , één van de grootste en meest gerespecteerde Health Care bedrijven ter wereld. Johnson & Johnson is in 57 landen actief via meer dan 250 dochterondernemingen. Vanaf september 2010 zijn alle farmaceutische activiteiten van ons moederbedrijf Johnson & Johnson gebundeld onder één noemer: Janssen. In het verleden werden al deze activiteiten uitgevoerd onder verschillende namen waarvan u de volgende wellicht kent: Janssen-Cilag, Janssen Pharmaceutica, Ortho-Biotech, Tibotec en Centocor. Al deze bedrijven hadden en hebben als gezamenlijke doel het ontwikkelen en maken van innovatieve geneesmiddelen en zorgen dat deze beschikbaar zijn voor artsen en patiënten wereldwijd. Daarom zijn deze bedrijfsactiviteiten nu gebundeld onder één naam en één logo, dat u overal ter wereld zult herkennen.
Snel zoeken
Nieuwe vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Volg FarmaSel op:
Facebook Twitter LinkedIn RSS feed
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.