Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Farmasel BV

Farmasel BV

Adres gegevens

Adres:Melchiorstraat 19
Postcode:2064 LS
Stad:SPAARNDAM
Land:NL
Telefoon:+31203118770
Fax:+31203118771
Website:Farmasel BV

Over: Farmasel BV

Op zoek naar een HBO+- baan in de healthcare industry? Wij hebben de baan voor jou!

Ben je hoogopgeleid, heb je affiniteit met de farmaceutische industrie (maar niet per se een medische achtergrond) en ben je commercieel en communicatief vaardig? Wij hebben de sales en marketing-vacature die jij zoekt.
Ben je medisch-wetenschappelijk geschoold en op zoek naar een research & development-functie? Onze afdeling medical en clinical helpt je verder. Ook voor opleidingen en trainingen gerelateerd aan de healthcare industrie kun je bij FarmaSel terecht.

FarmaSel is al meer dan vijftien jaar actief in het werven en selecteren van hoogopgeleid personeel in de farmaceutische en medische sector. Vast, gedetacheerd of interim, voor starters of meer ervaren personeel. Met onze kennis en ervaring gaan we graag het gesprek met je aan om dé match voor jou te vinden: die ene baan die precies bij jou past.

Recente vacatures van Farmasel BV

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.