Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Boehringer Ingelheim B.V.

Boehringer Ingelheim B.V.
Boehringer Ingelheim is een innovatieve onderneming
Wij zijn een van de sterkst groeiende bedrijven binnen een mondiale zeer competitieve omgeving. Veel nieuwe innovatieve geneesmiddelen zijn beschikbaar gekomen. Om in de frontlinie actief te blijven investeert Boehringer Ingelheim ruim in wetenschappelijk onderzoek (in 2010 24 % van de omzet van onze grootste divisie Prescription Medicines).

Boehringer Ingelheimis een zelfstandig familiebedrijf
De passie van de familie Boehringer is het bevorderen van de kwaliteit van leven van mensen, de ambitie om zelfstandig te blijven en de liefde voor het ondernemerschap. Besluitvorming is gericht op het behoud van de zelfstandigheid van Boehringer Ingelheim. De focus ligt op de lange termijn.

Boehringer Ingelheim is een goede werkgever
De motor achter de groei van onze onderneming is de medewerker. Vandaar dat het voor ons van groot belang is om professionals te vinden en binden die zich thuis voelen in onze cultuur. Wij vinden het belangrijk dat de individuele medewerker zich kan blijven ontwikkelen. Wij zijn door de Corporate Research Foundation voor het derde opeenvolgende jaar gerangschikt onder de beste 49 bedrijven in Nederland om voor te werken.

Boehringer Ingelheim is een betrokken partij binnen de zorg
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons de patiënt centraal stellen. Binnen de organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar een concrete invulling hiervan. Een voorbeeld van onze betrokkenheid binnen de Nederlandse zorg is PICASSO. Dit staat voor Partners in Care Solutions en is een samenwerkingsverband dat zich richt op de optimalisatie van de COPD-zorg in Nederland.
Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Nieuwe vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.