Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Chiesi Pharmaceuticals B.V.

Chiesi Pharmaceuticals B.V.
Chiesi is een farmaceutisch bedrijf dat de ogen wijd open heeft voor ontwikkelingen die zich bij patiënten en bij alle belanghebbenden binnen de gezondheidszorg voordoen. De onderneming kiest daarin zijn eigen koers. Als internationale, private farmaceutische onderneming met stevige Italiaanse wortels brengt Chiesi een aantal bijzondere kwaliteiten samen. Het is een onderneming waarin persoonlijke aandacht voor medewerkers en patiënten centraal staat. Waarin de bestuurders dicht bij de praktijk staan van arts en patiënt. Waarin medewerkers worden gestimuleerd initiatief te tonen en hun expertise ten volle te benutten. Chiesi is een organisatie met een sterke passie, ondernemingszin en toewijding. En waarin medewerkers een duidelijke centrale drijfveer gemeen hebben: de wens om de beste zorg voor patiënten te leveren. Met specifieke geneesmiddelen voor de behandeling van specifieke ziektegebieden.

Chiesi Pharmaceuticals BV Nederland


Chiesi is gespecialiseerd in geneesmiddelen op het gebied van longziekten. Binnen Chiesi Nederland bestaan twee verschillende afdelingen, namelijk General Care en Special Care. General Care houdt zich bezig met medicamenteuze behandeling op het gebied van astma en COPD. Bij Special Care ligt de focus op Cystic Fibrosis ofwel taaislijmziekte en Respiratoire Distress Syndroom bij vroeggeborenen (neonatologie). Chiesi is in Nederland een bescheiden, maar groeiende marktpartij. De onderneming is in Nederland vertegenwoordigd met ruim veertig medewerkers voor de ondersteuning van de geneesmiddelen die op de markt zijn. Vanuit Rijswijk worden alle medische, marketing en verkoopactiviteiten van Chiesi in Nederland gecoördineerd.
Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Nieuwe vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.