Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

GlaxoSmithKline B.V.

GlaxoSmithKline B.V.

GlaxoSmithKline: do more, feel better, live longer
De uitdagende en inspirerende missie van GlaxoSmithKline (GSK) is: we are committed to improve the quality of human life by enabling people to do more, feel better and live longer. Door wereldwijde inzet voor gezondheid en gezondheidszorg, werkt GSK aan de kwaliteit van leven van miljoenen mensen.

GSK is een internationale organisatie en een belangrijke speler binnen de farmaceutische branche. Het bedrijf heeft kantoren in meer dan honderd landen en enkele grote onderzoekscentra in Engeland, de Verenigde Staten, België en China. In Nederland vindt klinisch onderzoek plaats.

Maatschappelijk verantwoord en sociaal
Voorlopen in de farmaceutische bedrijfstak brengt verantwoordelijkheid met zich mee. GSK besteedt veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling van medische oplossingen. Daarnaast helpt GSK ontwikkelingslanden en stelt bijvoorbeeld noodzakelijke geneesmiddelen en vaccins tegen fors lagere prijzen beschikbaar.

GSK is een van de weinige farmaceutische bedrijven die behandeling en preventie onderzoekt van de drie aandoeningen die de World Health Organization als hoogste prioriteit beschouwt: hiv/aids, tuberculose en malaria. Het concern is trots op zijn medische oplossingen.

Toekomst: schoon en sociaal
Innovatie betekent volgens GSK vooruitgang. Daarom doet het bedrijf voortdurend onderzoek naar nieuwe mogelijkheid om de kwaliteit van leven te verbeteren. Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor mens, dier en milieu zijn voor GSK belangrijke waarden. Ontwikkeling van medicijnen gebeurt zo diervriendelijk als mogelijk. Daarnaast streeft het concern naar CO2neutraal in 2050.

Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.