Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Hero Nederland BV

Hero Nederland BV
Hero is op veel manieren een bijzonder bedrijf. Zo zijn bij Hero Nederland in Breda alle facetten van een moderne food-onderneming te vinden. Van productie en logistiek tot marketing, sales, finance, IT, HR en inkoop. Op deze afdelingen liggen mogelijkheden voor nieuwe medewerkers op alle niveaus.
Hero Nederland

Hero staat bekend als een innovatief merk. De mensen achter het merk zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, gezonde en lekkere fruitproducten. Daarnaast is ontwikkel- en productiesnelheid een voortdurende uitdaging bij Hero, met een sterke focus op efficiency en kostenbeheersing.

Onze moderne productie en ons goed ontwikkelde commerciële apparaat bieden alle kansen voor groei.
Mensen met een ondernemersgeest gedijen in onze organisatie dan ook uitstekend. Je krijgt bij Hero Nederland alle gelegenheid om mooie dingen tot stand te brengen, waarbij overigens ook de ontwikkeling van je expertise alle aandacht krijgt. Voel jij je aangetrokken door onze passie voor fruit en innovatie? Dan kan Hero Nederland wel eens de ideale volgende carrièrestap voor je zijn.
Friso Kindervoeding

Hero is in een groot aantal landen binnen en buiten Europa een topspeler op het gebied van Kindervoeding. De acquisitie van Friso Kindervoeding door Hero Nederland in 2007 past in het streven om ook in ons land flink aan de weg te timmeren met kindervoeding.
Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.