Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Astra Zeneca

Astra Zeneca
AstraZeneca is één van de grootste farmaceutische bedrijven in de wereld met een omzet van $ 33 miljard in 2010. AstraZeneca houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing van recept-geneesmiddelen en het leveren van services in de gezondheidszorg.
Therapeutische gebieden

AstraZeneca levert geneesmiddelen en verricht onderzoek op de volgende therapeutische gebieden:kanker (oncologie), hart en bloedvaten (cardiovasculair), maag en darmen (gastro-enterologie), luchtwegen (respiratoir) en centraal zenuwstelsel (neuroscience). AstraZeneca heeft een goed gevulde pijplijn, ook door recente overnames van toonaangevende biotechnologische bedrijven.
Van molecuul tot medicijn

Informatie over de ontwikkeling van "molecuul tot medicijn" vindt u op de site van Nefarma, de Nederlandse Vereniging van de Research-georiënteerde Farmaceutische Industrie, waarvan AstraZeneca lid is.

Het ontwikkelen van een nieuw medicijn is een lang en complex proces, waarin tijd, geld en toegewijde medewerkers een zeer belangrijke rol in spelen. Hier kun je het proces van het ontwikkelen van een nieuw medicijn dat substantieel bijdraagt aan de kwaliteit van leven in de gezondheidszorg stapsgewijze volgen.
Deel dit bedrijf
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.