Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Algemeen Farmaceutische Kennis (IB)

De module Algemeen Farmaceutische Kennis (AFK) wordt als e-learning programma aangeboden. Dit betekent dat de deelnemer zelf achter een computer de stof tot zich kunnen nemen. Het voordeel hiervan is dat men niet langer aan bepaalde tijdstippen, plaatsen of een minimaal aantal deelnemers gebonden is. Tevens is het niveau van lesgeven niet meer afhankelijk van de verschillen in voorkennis over deze onderwerpen, de deelnemer kan het eigen leertempo bepalen.

Het is inmiddels gebleken dat deze manier van studeren als prettig en succesvol wordt ervaren. De opleiding is uiteraard FarmEduca gecertificeerd.

De te bestuderen onderwerpen zijn:

  • Farmacodynamiek
  • Farmacokinetiek
  • Farmacotherapie
  • Farmaceutische technologie
  • Ontwikkeling en onderzoek van geneesmiddelen

E-learning

De opleiding Algemeen Farmaceutische Kennis (AFK) is onlangs (2016) volledig herzien door Dr. P. Stoutenbeek, apotheker. Deze opleiding is volledig interactief.

Studiebelasting

De deelnemer heeft ongeveer 32 uur nodig om zich de volledige stof eigen te maken, inclusief examentijd.

Examen Algemeen Farmaceutische Kennis

Het examen bestaat uit 26 meerkeuzevragen. De duur van het examen bedraagt twintig minuten en zelfstandig worden gemaakt op elk gewenst moment. 
Na het behalen van het examen met een acht of hoger ontvangt de deelnemer een cijferlijst en certificaat voor de deelopleiding Algemeen Farmaceutische Kennis.

AMK

Contact

Bel voor meer informatie FarmaSel 020-3118770 of stuur een E-mail naar info@farmasel.nl

Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Volg FarmaSel op:
Facebook Twitter LinkedIn RSS feed
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.