Farmasel Sales & Marketing Medical & Clinical Consultant Smoelenboek kandidaten Smoelenboek relaties RSS Vacature e-mail melding

Cees vd Kraats
Health Care Consultant

Sacha Goossens
Health Care consultant
Sacha Goossens
Health Care consultant

Cees vd Kraats
Health Care Consultant 

Leeromgeving
Vul je persoonlijke inlog gegevens in om bij de opleidingen te komen

Consultancy

De professionals van FarmaSel begeleiden apotheken die een nieuwe koers willen varen, de bedrijfsvoering willen bijsturen of een verandertraject willen ingaan. Wij kunnen een deskundige bijdrage leveren in de vorm van intern onderzoek, organisatieadvies en procesbegeleiding.

Denk aan

 

 • Apolyse©
  Met de Apolyse Quickscan krijgt u snel inzicht in het verbeterpotentieel van uw bedrijf. Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij binnen  ongeveer een werkweek waar de knelpunten in uw bedrijfsproces zitten en hoe u dit proces efficiënter kunt inrichten. Deze Apolyse Quickscan wordt uitgevoerd door een ervaren apotheker met veel praktische ervaring in het apotheek werkveld.
   
 • Loopbaanadvies
  Haalt u alles uit de capaciteiten van uw personeel? Goed en tevreden personeel is een key succesfactor voor uw bedrijfsvoering. Het is aannemelijk dat uw personeel naar alle tevredenheid werkzaam is binnen uw apotheek of juist het gevoel het meer in de mars te hebben. Het is voor u goed om te weten wat de ambities zijn van uw mensen teneinde hen voor langere tijd aan uw bedrijf te binden. In een loopbaan gesprek kunnen wij de ambities en vaardigheden van uw mensen in kaart brengen. Onze bevindingen zullen wij delen met u en met u toetsen op haalbaarheid en realiteit. Op deze wijze heeft uw personeel het gevoel te worden gehoord en weet u wat er speelt.
   
 • Teambuilding
  FarmaSel werkt met ervaren coaches die in een periode van een of twee dagen meelopen en puur kijken naar de dynamiek op de werkvloer. Van de bevindingen wordt een verslag gemaakt en volgen aanbevelingen voor het vergroten van de groepsdynamiek. Op basis van de aanbevelingen kan een programma worden samengesteld teneinde de teamspirit te vergroten. Het resultaat is vaak meer wederzijds begrip, effectievere samenwerking en meer plezier op de werkvloer.
   
 • Personeel
  Is uw personeelsbestand op orde? Wordt er efficiënt gewerkt? Hoe is de sfeer op de werkvloer? Zomaar wat vragen die van groot belang zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Onze ervaren consultants gaan met door u aangewezen personeel  in gesprek, van dit interview wordt een rapportage gemaakt en vervolgens met u gedeeld. Als er hiaten zijn in het personeelsbestand kan FarmaSel u helpen wij het werven van nieuw personeel.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met FarmaSel via telefoonnummer 020-311 8770 of e-mail adres info@farmasel.nl
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in.
Nieuwe vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
Volg FarmaSel op:
Facebook Twitter LinkedIn RSS feed
Powered by OTYS Recruiting Technology
Farmasel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.